Naslovna » Aktuelno » “SUPER MARIO BRAĆA FILM” – KARTE U PRODAJI!

“SUPER MARIO BRAĆA FILM” – KARTE U PRODAJI!

 

Na veliku radost bioskopske publike svih generacija, 5. aprila u naše bioskope stiže najuzbudljivija, najduhovitija i najživopisnija animirana avantura ikada “SUPER MARIO BRAĆA FILM” (THE SUPER MARIO BROS. MOVIE)!

Mario, Luiđi, Princeza Pič, Toud i ostali preslatki likovi uvešće nas u nezaboravnu priču o drugarstvu, upornosti i ljubavi, obogaćenu ludim avanturama i jedinstvenim humorom koji će izmamiti osmehe i dece i odraslih.

“SUPER MARIO BRAĆA FILM” u našim bioskopima prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, a neki od najtalentovanijih glumaca svojim glasovima oživeli su junake ove priče, kako u originalnoj, tako i u verziji na našem jeziku.

Na vama je samo da odaberete omiljeni bioskop i prepustite se potpuno novom univerzumu u kome su čuda moguća!

Karte su već u prodaji, zato ne gubite vreme, odaberite najbolja mesta i zabava može da počne!

A dok sa nestrpljenjem iščekujemo film, pred nama je najnoviji trejler koji će nam na najbolji način nagovestiti šta nas očekuje u bioskopima!

Sinhronizovani trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=EASb0eKcPHk

Titlovani trejler pogledajte klikom na link: https://www.youtube.com/watch?v=i4PI6E0lsmc&t=3s

O FILMU: Po prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili SUPER MARIO BRAĆA FILM, novu avanturu na velikom platnu, u kojoj su glasove pozajmili neki od najistaknutijih vodoinstalatera u protekle četiri decenije.

Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena.

Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario (Kris Prat/Đorđe Stojković) i njegov brat Luiđi (Čarli Dej/Đorđe Viktor Vlajić) kroz misteriozne cevi dolaze u magični svet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem.

Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda (Kigan Majkl Kej/Lako Nikolić) i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič (Anja Tejlor-Džoj/ Marina Kaucki), Mario dobija sopstvenu moć.

Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak). Glasove likovima u originalnoj verziji filma pozajmili su Kris Prat (Mario), Anja Tejlor-Džoj, Čarli Dej, Džek Blek, Kigan Majkl Kej, Set Rogen, Fred Armisen, Kevin Majkl Ričardson i Sebastijan Maniskalko.

Od 5. aprila “SUPER MARIO BRAĆA FILM” u našim bioskopima prikazivaće se u 2D, 3D, 4D I IMAX tehnologiji.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top