Naslovna » Aktuelno » U OKVIRU “BEOGRADSKE ZIME” NOVOGODIŠNJI DEČIJI FILMSKI MATINE U MTS DVORANI OD 15. DECEMBRA DO 15. JANUARA. ULAZ NA PROJEKCIJE JE BESPLATAN!

U OKVIRU “BEOGRADSKE ZIME” NOVOGODIŠNJI DEČIJI FILMSKI MATINE U MTS DVORANI OD 15. DECEMBRA DO 15. JANUARA. ULAZ NA PROJEKCIJE JE BESPLATAN!

 

U OKVIRU BEOGRADSKE ZIME
NOVOGODIŠNJI DEČIJI FILMSKI MATINE U MTS DVORANI
OD 15. DECEMBRA DO 15. JANUARA

NA REPERTOARU POZNATI NASLOVI:
KUĆNI PATULJCI: OPERACIJA KOLAĆIĆI; EVA I ADAM; TAJNI AGENT MJAU; KO SE BOJI VUKA JOŠ 2; MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE  I MNOGI DRUGI

ULAZ  NA PROJEKCIJE JE BESPLATAN !

Tradicija se nastavljaNOVOGODIŠNJI FILMSKI MATINE za najmlađe, kao deo “Beogradske zime”, koji je u mts Dvorani zaživeo još 2019. godine  biće održan i ove zime  od 15. decembra do 15. januara.

Pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za kulturu Grada Beograda, u organizaciji Omladinskog pozorišta Dadov, FILMSKI MATINE će biti organizovan u tri bioskopske sale u mts Dvorani, a projekcije filmova sa programa matinea biće besplatne!

Filmovi za decu, koji su već imali bioskopski život samostalno ili su prikazivani u okviru dečijih festivala, biće prikazivani u dva termina u 10. 15, 1o.30 i 10.45 ujutru, prilagođeno dečijem uzrastu.

Neki od filmova koji će krasiti jednomesećni repertoar matinea su: KUĆNI PATULJCI -OPERACIJA KOLAĆIĆI; EVA I ADAM; TAJNI AGENT MJAU; KO SE BOJI VUKA JOŠ 2; MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE; ČUDOVIŠTANCE MOLI; LOTE I IZGUBLENI ZMAJEVI, dokumentarac ŽIVOTNIJA; GOSPODIN ŽABA i mnogi drugi animirani igrani crtaći, kao i dokumentarci za najmlađe.

U NASTAVKU POGLEDAJTE KOMPLETAN PROGRAM DEČIJEG NOVOGODIŠNJEG MATINEA

https://mcfmegacomfilm.box.com/s/k8hjy5j4mj7gvqa1o7stn2cn2o6gvakf

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top