Naslovna » Aktuelno » USKORO ĆE BITI POZNATO KOJE IME ĆE UBUDUĆE NOSITI KOMBANK DVORANA

USKORO ĆE BITI POZNATO KOJE IME ĆE UBUDUĆE NOSITI KOMBANK DVORANA

 

“ČEKA SE IME NOVOG NASLOVNOG SPONZORA. VEĆ IMA ZAINTERESOVANIH KOMPANIJA”, PORUČUJU IZ KULTNE BEOGRADSKE INSTITUCIJE

Uskoro biće poznata informacija ko će ubuduće sponzorisati Kombank Dvoranu, te čije će ime kultni, multifunkcionalni objekat u centru grada nositi. Iz poznate kulturno-umetničke institucije poručuju da i pre objavljivanja javnog poziva, već ima zainteresovanih kompanija.

Naime, “Javni poziv za izbor naslovnog sponzora” objekta (čiji je trenutni naziv Kombank Dvorana), objavljen je danas, a prijave se podnose
do 15. Marta 2022. godine.

Odluku o dodeli ugovora, Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva, pa se očekuje da veoma brzo nakon toga javnosti bude poznato čije će ime stajati na tabli čuvene Dvorane.

Kako kažu u Dvorani Doma Sindikata, na čijim temeljima je nikla jedna od najposećenijih i najmodernijih institucija kulture – današnja Kombank Dvorana:

– Kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu “Dvorana” dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno. Pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica. Prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od 1 mil EUR,
kao i predlog imena objekta.

Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

Kako poručuju predstavnici Dvorane, i pre raspisivanja javnog poziva, već ima zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta, koji ujedno ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

Podsećanja radiUgovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Više informacija o javnom pozivu pogledajte OVDE.

KLIKNI NA SAJT KOMBANK DVORANE
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top