Naslovna » Aktuelno » USKRŠNJA PORODIČNA SINHRONIZOVANA ANIMACIJA „ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJAJA“ OD SUTRA U BIOSKOPIMA

USKRŠNJA PORODIČNA SINHRONIZOVANA ANIMACIJA „ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJAJA“ OD SUTRA U BIOSKOPIMA

 

USKRŠNJA PORODIČNA SINHRONIZOVANA ANIMACIJA „ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJAJA“  OD SUTRA U BIOSKOPIMA

MARINA ĆOSIĆ U ULOZI EMI

Da li to znači da smo tim?

Mlada i uspešna glumica Marina Ćosić, koju je publika do sada imala prilike da gleda u serijama „Senke nad Balkanom“„Ubice moga oca“, kao i na filmu „Zona Zamfirova 2“ i prestoničkim pozorišnim predstavama, ovoga puta učestvovala je u sinhronizaciji animacije „Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ pozajmljujći glas zečici Emi. Topla, porodična, uskršnja avantura je od četvrtka, 21. aprila u bioskopima.
Zečja škola je u stanju pripravnosti: Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.
„Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ (Rabbit Academy: Mission Eggpossible) nam donosi priču o neobičnim prijateljstvima, zajedničkim poduhvatima i neverovatnim avanturama, a u sinhronizaciji su učestovali i svojim glasovima oživeli junake ove avanture, pored Marine Ćosić i  Uroš Jovčić kao gradski zeka Maks, Marko Kon kao dečak – lisica Ferdinand i Borka Tomović kao Hermiona.

Od 21. aprila možete pogledati ovu sinhronizovanu animaciju u bioskopima širom zemlje.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top