Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » STUDIO MARVEL OTKRIVA NOVU KOSMIČKU AVANTURU – OBJAVLJEN PRVI TREJLER ZA FILM„TOR: LJUBAV I GROM“ (THOR: LOVE AND THUNDER)

STUDIO MARVEL OTKRIVA NOVU KOSMIČKU AVANTURU – OBJAVLJEN PRVI TREJLER ZA FILM„TOR: LJUBAV I GROM“ (THOR: LOVE AND THUNDER)

STUDIO MARVEL OTKRIVA NOVU KOSMIČKU AVANTURU – OBJAVLJEN PRVI TREJLER ZA FILM
„TOR: LJUBAV I GROM“ (THOR: LOVE AND THUNDER)

KRIS HEMSVORT, KRISTIJAN BEJL, NATALI PORTMAN, MET DEJMON, RASEL KROU, LUK HEMSVORT, MELISA MEKARTI I TAIKA VAITITI U NASTAVKU SAGE O TORU

On je bog gromova među superherojima, on je junak koji je u potrazi za mirom napustio superherojski svet kako bi u penziji uživao u svom specifičnom smislu za humor. On je Tor, najomiljeniji heroj Marvelovog univerzuma, snagator koji sve pred sobom razbija čekićem koji samo on može da koristi – Kris Hemsvort ponovo u ulozi najčuvenijeg Vikinga među superherojima – Tora. Objavljen prvi trejler za nastavak sage koju ćete od 7. jula moći da gledate u bioskopima širom zemlje – „TOR: LJUBAV I GROM“ (Thor: Love and Thunder).

Trejler nam otkriva prve tragove dugoočekivanih avantura koje očekuju boga gromova, misleći da će njegov put biti miran nakon penzionisanja, život, ipak, nije imao takve planove za Tora. Njegovu zen idilu prekida intergalaktički ubica Gor, bog kasapin koga igra, ovoga puta u ulozi glavnog zlikovca Kristijan Bejl (Betmen, Američki psiho), njegov je cilj da uništi sve preostale bogove na zemlji.

Kako bi se suprotstavio zlu, Tor u pomoć poziva svoje prijatelje Korga (Taika Vaititi), kraljicu Valkire (Tesu Tompson) i bivšu devojku Džejn Foster (Natali Portman) koja, na iznenađenje svih, može da koristi Torov čekić. Da li će ekipa uspeti da stane na kraj Gorovom zlu?

Reditelj ostvarenja je Taika Vaititi (Džodžo Rabit), koji se u filmu pojavljuje u ulozi Korga, dok je producent Kevin Fejg (Doktor Strejndž u multiverzumu ludila).

Od 7. jula „Tor: Ljubav i grom“ će biti na velikim platnima širom zemlje.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top