Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » VIKEND FILMOVI U BIOSKOPU POD ZVEZDAMA NA KOSANČIĆU! NA REPERTOARU FILM SLOBODANA PEŠIĆA “NE IGRAJ NA ENGLEZE I ENGLESKO OSTVARENJE “VOJVODA”

VIKEND FILMOVI U BIOSKOPU POD ZVEZDAMA NA KOSANČIĆU! NA REPERTOARU FILM SLOBODANA PEŠIĆA “NE IGRAJ NA ENGLEZE I ENGLESKO OSTVARENJE “VOJVODA”

FOTO: EDEN ROCK PRODUCTION

I OVAJ VIKEND FILMOVI U BIOSKOPU POD ZVEZDAMA NA KOSANČIĆEVOM VENCU 

NA REPERTOARU DOMAĆI FILM SLOBODANA PEŠIĆA “NE IGRAJ NA ENGLEZE I ENGLESKO OSTVARENJE “VOJVODA” . ORGANIZOVANO I DRUŽENJE REDITELJA I  DELA GLUMAČKE POSTAVE FILMA “NE IGRAJ NA ENGLEZE”

Prikazivanje filmova na otvorenom se nastavlja, pa će Beograđani imati prilike da ovog vikenda u bioskopu na Kosančićevom vencu uživaju u filmovima “Ne igraj na Engleze” i “Vojvoda” koji su se iz bioskopskih sala preselili na veliko platno pod  vedrim nebom.

Subot 25. jun u 21h je rezervisana za englesku dramu sa elementima komedije ” Vojvoda” reditelja Roger Michell-a, koja opisuje radnju iz 1961. godine kada  Kempton Bunton, šezdesetogodišnji taksista, krade Gojin portret Vojvode od Velingtona iz Nacionalne galerije u Londonu.

U nedelju 26.juna u 21h besplatno će biti prikazan film “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića u kom glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić.  Ostale uloge u filmu snimljenom na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave tumače Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović. 

Posebno zadovoljstvo za publiku je što će imati prilike da se u nedelju druže i porazgovaraju sa rediteljem Slobodanom Pešićem i glumcima Ivanom Tomićem, Isidorom Građanin i Marianom Aranđelović.

“Ne igraj na Engleze” je orginalni, beogradski, mangupski film o trojici drugara, koji stavljaju na kocku svoju ljubav, veru, nadu i prijateljstvo. Iz komedije u parodiju i nazad, film vas vozi (bukvalno) kroz drugačiji i neobičniji Beograd.

Film prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

 Filmovi će biti prikazani uz podršku Opštine Stari grad, mts Dvorane i MCF MegaCom filma.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top