Naslovna » Aktuelno » ZA TRENUTAK STRAHA I UZBUĐENJA: “BAGHED: GLAS MRTVIH” SPREMA SE DA ZAVLADA SVIM BISKOPISKIM PLATNIMA

ZA TRENUTAK STRAHA I UZBUĐENJA: “BAGHED: GLAS MRTVIH” SPREMA SE DA ZAVLADA SVIM BISKOPISKIM PLATNIMA

UZBUDLJIVI HOROR FILM KOJI ĆE VAS DRŽATI NA IVICI SEDIŠTA – “BAGHED: GLAS MRTVIH”!

Ko priča sa mrtvima plaća cenu!

Uskoro stiže najnoviji horor spektakl koji će vam promeniti percepciju straha. “BAGHED: Glas Mrtvih”, reditelja Alberta Koredora, izlazi na velika platna 21. marta u distribuciji Blitz Filma. 

Priča prati mladu ženu, Iris, koja nasleđuje zapušteni pab, a u njegovom podrumu otkriva mračnu tajnu – Bagheda – stvorenje koje menja oblik i omogućava razgovor s mrtvima. Ali ova komunikacija nije bez posledica. Kad Iris potpiše ugovor koji bi trebalo da reši pitanje nasledstva, postaje neraskidivo povezana s bićem iz podruma. S prijateljicom Kejti, Iris se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi pre nego što on uništi njih. 

U filmu se prepliću napetost i tajna, dok se likovi suočavaju sa sopstvenim demonima i strahovima. Glumačka ekipa vas vodi na putovanje koje će vas ostaviti bez daha, a specijalni efekti će dodatno produbiti vaš doživljaj straha. 

Nemojte propustiti priliku da budete među prvima koji će se suočiti sa Baghedom!

Pozivamo vas da se usudite da pogledate “BAGHED: Glas Mrtvih”  od 21. marta i doživite filmsko iskustvo koje će vam dugo ostati u sećanju! 


Ovaj horor triler će vas držati zakačene za svaki kadar. Dobro razmotrite svoje odluke, jer susret s Baghedom može imati zastrašujuće posledice!   

Vidimo se na projekcijama, do tada uživajte u trejleru. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top