Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA MJUZIKL”VESELE DEVOJKE” I U DECEMBRU U MTS DVORANI

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA MJUZIKL”VESELE DEVOJKE” I U DECEMBRU U MTS DVORANI

 

18. DECEMBAR
MTS DVORANA

ADAPTACIJA AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT” U KOM UČESTVUJU IVANA PETERS, TIJANA DAPČEVIĆ, ZORANA PAVIĆ, MAJA BRUKNER, JELENA ĐUKIĆ I SVETLANA SRETENOVIĆ

Svetski mjuzikl „VESELE DEVOJKE“ reditelja Radeta Vukotića postao  je sastavni deo repertoara mts Dvorane, a nakon skorašnjeg nastupa, u petak 18. novembra, u punoj sali nekadašnje Dvorane Doma sindikata, zakazano je još jedno izvođenje za 18. decembar. Karte za adaptaciju istoimenog američkog mjuzikla se već od danas mogu naći u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Podsetimo, u ovom muzičko-scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge.

U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Uloge tumače: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Ivana Peters i Svetlana Sretenović.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top