Mona-Promo Leto
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Gimnazija Dr Kosta Cukić Novi Beograd

Gimnazija Dr Kosta Cukić Novi Beograd

srednja-skola

Gimnazija Dr Kosta Cukić Novi Beograd
Beograd, Novi Beograd
Jurija Gagarina 81
011 2159 417
www.kostacukic.edu.rs

Prva privatna ekonomska škola u Srbiji. Ove godine smo proslavili 10 godina uspešnog obrazovno – vaspitnog rada. Sportska gimnazija. Opšta gimnazija.

Imamo posebne programe za obrazovanje sportista i druge dece koja ne mogu redovno da pohađaju nastavu.
Deca su u našoj školi svakodnevno 7 sati pod punim nadzorom razrednog starešine, profesora, psihologa i obezbeđenja.

Obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje. Svaki učenik dobija priliku da u potpunosti razvije svoje potencijale i zadovolji svoja interesovanja, posebno van redovnog gradiva.

Sprovodimo inovativne nastavne i vannastavne aktivnosti. Primenjujemo savremene nastavne metode: aktivna nastava, tematska nastava sa čestim kvizovima, debatama, multimedijalnim prezentacijama. Imamo goste – predavače iz različitih oblasti nauke, kulture i umetnosti, od guvernera, priznatih ekonomista preduzetnika, preko stručnjaka instituta i fakulteta, do čuvenih knjizevnika, muzičara i modnih kreatora.

Naši učenici i timovi su osvojili brojne nagrade u Srbiji u različitim oblastima, od literarnog stvaralaštva do omladinskog preduzetništva.

Naši učenici su nakon završetka srednje škole uspešno nastavili školovanje na univerzitetima u inostranstvu u Švajcarskoj, Nemačkoj, Španiji, Americi, kao i na našim najjačim državnim i privatnim fakultetima.

Naš najveći potencijal su naši zaposleni. Naši profesori su autori školskih udžbenika, a većina učestvuje i u domaćim i međunarodnim projektima za unapređenje obrazovanja.

Imamo moderan prostor, posebno prilagođen za odvijanje nastave i boravak učenika.

Roditelji naših učenika su zadovoljni svojom decom. Naši đaci su zadovoljni svojom školom.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top