Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Deca » Školarci » Ideje za maturske frizure

Ideje za maturske frizure

Maturska frizura bi trebalo da bude drugačija, efektna, a opet elegantna i ženstvena. Neke frizure ne izlaze iz mode već godinama, a predstavljamo vam nekoliko efektnih ideja koje će sigurno ostaviti utisak.

Talasi

Za razliku od strogo definisanih elegantnih talasa u stilu šezdesetih koji su bili moderni poslednjih nekoliko sezona, u modu se vraćaju opušteniji talasi, uz koje frizura izgleda kao da se niste oko nje previše potrudili.

Holivudska

Kosa je prebačena na jednu stranu čiji su krajevi uvijeni figarom, a teme je natapirano. Takva frizura je i dalje u trendu na maturskim večerima. Možete staviti i neku šnalicu, kao i pletenicu, kao lični pečat frizuri.

Rep

Konjski rep je od frizure za trening postao must have frizura jer je izuzetno ženstven i može se zakačiti šnalicom. Dozvoljeni su i razni umeci. Rep možete isfenirati ili uviti figarom. Frizura je veoma zahvalna jer se ne može pokvariti tokom večeri.

Kratko

Devojke sa kratkom kosom mogu da odahnu jer ne moraju da kupuju razne umetke kada njihova frizura može da bude efektna kao da imaju dugu kosu. Možete je isfenirati na stranu, kao i napraviti lokne, koje u kombinaciji sa kvalitetnom šminkom i nakitom izgledaju kao da ste došle iz Holivuda.

 

Punđa

Bilo da je obična ili neobična, punđa sa pletenicama, uvijenim pramenovima, šnalicama ili cirkonima ističe lice i deluje veoma elegantno jer je to prava frizura za matursko veče.

Pletenice

One su svojevrstan hit poslednjih nekoliko sezona. I dalje su moderne, a posebno elegantne u kombinaciji sa punđama, vezanom kosom ili kao ukras puštenoj kosi. Izaberite običnu pletenicu, duplu pletenicu, riblju kost… Mi smo odabrali pletenicu na jednoj strani!

 

Talasi blago zakačena

Blago zakačeni talasi kose, uvek deluju romantično i lepo

Ideje i predlozi

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top