U Moni dobijas vise
Naslovna » Deca » Tinejdžeri » Kako je jedan tinejdžer postao milioner

Kako je jedan tinejdžer postao milioner

kako-je-jedan-tinejdžer-postao-milioner

Iako njegovo okruženje nije moglo da shvati čime se on bavi i zašto toliko vremena posvećuje nečemu što nema veze sa školom, Ben Tauers nikada nije odustajao. Niko nije verovato da od toga što je počeo da radi može da zarađuje dovoljno za život – a kamoli da će mu to doneti milione!

Web dizajnom je počeo da se bavi još u osnovnoj školi. Sate i sate je provodio za računarom u svojoj spavaćoj sobi, što je veoma brzo počelo da donosi prve rezultate. Njegov posao je rastao iz dana u dan, a komentari okoline nisu jenjavali. Vršnjaci ga ni u kom slučaju nisu podržavali, pa je tako svakodnevno u školi nailazio na negativne komentare i stalne prozivke.

– Možda se to ne može nazvati vršnjačkim nasiljem kakvo doživljavaju neki, ali meni uopšte nije bilo prijatno u školi. Zvali su me “biznisben” i govorili mi slične stvari, što je mene često veoma uznemiravalo. Bilo je dana kada sam se iz škole vraćao plačući – priseća se Ben.

Sa razvijanjem posla krenuo je preko različitih internet platformi, kao što je People Per Hour, gde niko nije ni pitao koliko ima godina. Njegov rad je uvek bio na visokom nivou profesionalizma, pa klijenti nisu mogli ni da posumnjaju da je Ben tinejdžer. Sa 14 godina imao je već jednog zaposlenog, da bi već sa 16 godina otvorio i svoju kancelariju u Londonu. Nastavak njegovog razvijanja u poslovnom svetu doneo mu je prvi milion, a kasnije i multimilionsku kompaniju na čijem je čelu.

Pored svega što mu se dešava u životu, pored svih miliona koje ima, Ben Tauers je ipak samo običan tinejdžer koji voli da sluša Eda Širana, da izlazi sa društvom, gleda fudbal, a i dalje živi sa mamom i sestrom. Ipak – imao je samo jedan hir, a to je da sebi kupi Audi.

– Moj otac je dizajner, a mama radi u državnoj zdravstvenoj socijalnoj službi. Vaspitali su me tako da čvrsto stojim na zemlji, bez obzira na sve. Zaista nisam trošdžija i neću skrenuti sa svog puta – rekao je Ben.

Ben je sledio svoje san, pritisak okruženja ga nije pokolebalo. Verujte u svoje “snove”! Jer kad se “snovi” realizuju, onda “san” postaje realnost.

Još sličnih tekstova možete pročitati OVDE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top