Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Medicinska škola Beograd – Savski venac – Beograd

Medicinska škola Beograd – Savski venac – Beograd

srednja-skola

Medicinska škola Beograd – Savski venac – Beograd

Beograd, Savski venac
Deligradska 31
011 2684 544, 011 2684 585
www.medicinskaskola.edu.rs

 

Broj bodova potrebnih za upis

U centru Beograda, u srcu Kliničkog centra, nalazi se Medicinska škola Beograd koja je ušla u drugu deceniju drugog veka postojanja. Školu krase tradicija, iskustvo, znanje, umeće i vrhunski stručni kadar.

Od osnivanja 1899. godine, postaje najtraženija stručna škola kod nas. Zašto? Hiljade akušerskih i pedijatrijskih sestara, fizioterapeutskih tehničara, medicinskih sestara vaspitača i lekara bili su učenici ove škole. Sa takvom tradicijom, budućnost je zagarantovana. Ako želite da radite ili da studirate kod nas ili u inostranstvu, sa diplomom ove škole sva vrata su Vam otvorena. Jedina smo škola u Srbiji koja u okviru obrazovnog profila fizioterapeutski tehničar ima odeljenje za slepe i slabovide učenike.

U našoj školi postoji mogućnost vanrednog školovanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije. Za sve informacije o vanrednom školovanju možete se obratiti službi za vanredne učenike.

Osim mogućnosti zapošljavanja u struci, postoji mogućnost daljeg školovanja na svim fakultetima i strukovnim školama.

Nastavni kadar:
Nastavu realizuju profesori opštih predmeta, lekari specijalisti, lekari opšte prakse, magistri nauka, diplomirani defektolozi, viši fizioterapeuti, više medicinske sestre.

Bez obzira za koji ste se obrazovni profil opredelili, važno je da, osim humanosti i empatijskog odnosa prema pacijentu, posedujete mnogo ljubavi i strpljenja.

 

Nema komentara.

Scroll To Top