Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NEZAPAMĆEN BROJ GOJA NOMINACIJA U ISTORIJI ZA FILM „DOBAR ŠEF“

NEZAPAMĆEN BROJ GOJA NOMINACIJA U ISTORIJI ZA FILM „DOBAR ŠEF“

NEZAPAMĆEN BROJ GOJA NOMINACIJA U ISTORIJI ZA FILM „DOBAR ŠEF“

Španski kandidat za Oskara sa Havijerom Bardemom dostupan na MojOFF platformi

Crna komedija „Dobar šef“ reditelja Fernanda Leona de Aranoe odnela je rekordan broj od čak 20 Goja nominacija za 17 različitih kategorija. Nominacije za Najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenario i čak 7 nominacija u glumačkim kategorijama – najbolja muška i ženska uloga, najbolja muška i ženska sporedna uloga, ali i predstavljanje novih glumačkih lica, upisale su ovo ostvarenje u istoriju španske kinematografije.

Ovo ostvarenje nalazi se i u trci za nagradu OSKAR za NAJBOLJI INTERNACIONALNI IGRANI FILM.

Ljubitelji savremene španske kinematografije imaju priliku da pogledaju film na onlajn platformi MojOFF u sklopu drugog izdanja Moj ONline filmskog festivala.

Havijer Barem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih, prelazeći kako profesionalnu, tako i privatnu granicu u želji za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade „Oskar“ Havijera Bardema.

Film je dostupan svim registrovanim korisnicima MojOFF platforme u sklopu GOLD paketa, a svi novi korisnici mogu posledati film po ceni od samo 1 dinar pretplatom na promo mesečni paket. Sve informacije o programu Moj ONline filmskog festivala nalaze se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top