Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » ODRŽANA PREMIJERA PLUĆA

ODRŽANA PREMIJERA PLUĆA

Sinoć je pred prepunom salom Male scene Opere i teatra Madlenianum premijerno izvedena duodrama PLUĆA, britanskog autora Dankana Mekmilana, u režiji Ivana Vukovića.

Zadovoljna publika, koja je jednim delom sedela na samoj sceni je ovacijama ispratila sjajne protagoniste Suzanu Lukić i Gorana Jevtića, koji su nas u nešto malo više od sat vremena proveli kroz rolerkoster emocija, glumeći par koji se suočava sa dilemama da li su dobri ljudi, da li treba da stvore novi život, kako da nađu svoje mesto u svetu koji ekološki i ekonomski tone. Igrajući sa malo scenskih sredstava, iskreno i razigrano, zanimljivog mizanscena među publikom, naterali su nas na smeh i suze i bezmalo svi smo se prepoznali u ovom komadu.

Raskošom svojih talenata, Suzana Lukić, koja se posle godinu dana pauze vraća na daske koje život znače, i Goran Jevtić, koji je godinama u Madlenianumu igrao monodrama Ledeni svitac, kojom je Mala scena i otvorena davne 2005. se blistavo vraća u naš teatar. Svoju podršku ovim vrhunskim umetnicima pružile su kolege, među kojima su bili: Vanja Milačić, Nela Mihailović sa ćerkom, Katarina Marković, reditelji Nikola Jevtić, Branko Kockica, Hadži-Aleksandar Đurović i Patrik Lazić, dramaturzi Željko Hubač i Molina Udovički.

Reprize predstave Pluća su 18. maja i 3. juna.

Fotografije sa premijere Bojan Marojević.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top