Momenat za nju
Naslovna » Obrazovanje » Informator obrazovanja » Provera znanja za buduće srednjoškolce – aplikacija “Prijemni za srednju”

Provera znanja za buduće srednjoškolce – aplikacija “Prijemni za srednju”

Veliko korišćenje androida među mladima inspirisalo je kompaniju You Test Me Android da napravi aplikaciju “Prijemni za srednju”, čime je doslo do spoja lepog i korisnog. Mladim korisnicima je omogućeno da više puta provere svoje znanje, na osnovu pitanja i testova u prethodnim ispitnim godinama, gde pitanja u aplikaciji predstavljaju 30% ukupnog broja pitanja iz tri zvanične zbirke za upis u srednje škole izdatih od strane Ministarstva prosvete.

Vremensko trajanje rešavanja testa je 2 sata, kao na prijemnom ispitu, a aplikacija svaki naredni put automatski generiše različite setove od po 20 pitanja iz srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa.

Po završetku testa prikazuje se razultat i pregled pitanja sa tačnim odgovorima. Svi urađeni testovi se čuvaju u ličnoj kolekciji i izdvajaju se prosečni rezultati i najbolje urađen test za svaku od kategorija – srpski, matematika i kombinovano i može se videti svoj ukupan učinak na rang listi svih registrovanih u aplikaciji. Takođe se mogu podeliti svoji rezultati i na Facebook-u!

Besplatnu aplikaciju preuzmite OVDE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top