Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Humanitarne organizacije » Sanitarno ekološko društvo-San Eko

Sanitarno ekološko društvo-San Eko

Sanitarno ekološko društvo-San Eko

Beograd, Rakovica
Vidikovački venac 9
011 2334 423
www.saneko98.com

 

  • Sanitarno Ekološko Društvo je stručno naučno udruženje, koje se bavi istraživanjem i obrazovanjem u oblastima održivog razvoja, zaštite zdravlja, zaštite i poboljšanja kvaliteta životne sredine.
  • Naš glavni cilj je istraživanje i primena novina za popravku znanja i popravku stanja životne sredine.
  • Društvo sarađuje sa univerzitetima, institutima, stručnim udruženjima i drugim organizacijama u zemlji i inostranstvu, koje se bave održivim razvojem, zaštitom zdravlja stanovništva i zaštitom životne sredine.
  • Saradnja sa institucijama : Ministarstvo za zaštitu zdravlja, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstvo za nauku i zaštitu životne sredine, Privredna komora Srbije, Sekretarijat za zdravlje Beograd, Sekretarijat za životnu sredinu Beograd i dr.
  • Izdvajamo Naučno obrazovne i zdravstvene institucije (Fakultet zaštite na radu, odsek za životnu sredinu Niš, Viša Tehnička škola Požarevac, Viša Medicinska škola Zemun, Institut za zaštitu zdravlja Srbije ” Batut “, Gradski zavod za zastitu zdravlja Beograd ) i druge institucije iz ( zdravstvenog, ekološkog, socijalnog i biznis sektora ) te sa NVO iz navedenih interesovanja.
  • Saradjujemo sa opštinama u Srbiji, sa privrednim organizacijma, proizvodjačima hrane, industrijskim sektorom i dr.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top