Naslovna » Humanitarne organizacije » Fondacija Podrži život

Fondacija Podrži život

662x150-podrzi-zivot

Fondacija Podrži Život
Hercega Stjepana 15
11000 Beograd
011 4089 785
www.podrzizivot.com

Fondacija Podrži život osnovana je marta 2014. godine, u Beogradu, na inicijativu glumca Sergeja Trifunovića, sa ciljem da se pomogne oboleloj deci i omogući im se lečenje u zemlji i inostranstvu.

Podrška oboleloj deci i njihovim porodicama u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka, promovisanje i unapređenje sistema dečije zdravstvene zaštite u Srbiji, je osnovni cilj naše Fondacije.

Mi nismo nemi posmatrači i svesni smo ograničenja koja institucije imaju i zato stvaramo mogućnosti na angažovanju šire zajednice, kako bi se osiguralo da humane osobe koje žele da podrže naše napore, imaju mogućnost da to i učine.

Svaki pojedinac nam je važan i svaki zadatak nam je prioritet. Verujemo da samo radeći zajedno, možemo ostvariti prava naše dece na bolji život i lepšu budućnost.

Mi imamo cilj i na kraju prihvatamo samo jednu nagradu – osmeh i radost na licima onih kojima smo potrebni. Taj osmeh i ta radost nemaju cenu i njihovu vrednost znaju samo oni koji su pomažući drugima, postali ponosni vlasnici mnogo osmeha.

Zdrava, srećna i bezbrižna deca su naš jedini cilj!

Pogledajte spot Sve smo to mi

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top