Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Srednja škola “Sveti Sava” – Beograd

Srednja škola “Sveti Sava” – Beograd

Srednja škola “Sveti Sava” – Beograd

Adresa: Dečanska 8, 11000Beogradsrednja skola sveti sava beograd privatna
Telefon: 011/323-52-59, 064/812-96-80
Website: www.srednjaskolasvetisava.edu.rs
Email: [email protected]

Čast mi je da vam predstavimo Srednju školu „Sveti Sava”. U ime uprave i kolektiva škole zahvaljujem se što ste i ove godine sa nama. Već godinama zajedno ostvarujemo zacrtane ciljeve, pružamo učenicima obrazovanje neophodno za nove korake, kako u karijeri, tako i u životu, a što je najvažnije, izvodimo na put vredne mlade ljude svesne sebe i svojih kvaliteta.

Škola obrazuje učenike za područja rada Gimnazija i Zdravstvo i socijalna zaštita.

SREDNJA ŠKOLA SVETI SAVA radno vreme, kontakt telefonNaročito smo ponosni na činjenicu da naša škola ima izvrsnu saradnju sa VMA, KBC Zvezdara, kao i sa klinikama u Nemačkoj, gde se najboljim učenicima ukazuje prilika za nastavak karijere odmah nakon završene srednje škole.
Saradnja sa brojnim ustanovama na teritoriji Beograda našim učenicima omogućava odlične prakse pod mentorstvom eminentnih stručnjaka u svojim oblastima. Osim praktičnog, učenici po završetku naše škole mogu da se pohvale i zavidnim nivoom teorijskog znanja, u čemu im pomaže kreativan i predusretljiv tim profesora. Radi se u malim grupama, što omogućava svakom učeniku da dođe do izražaja i dostigne svoj puni kapacitet. Sve ovo rezultira brojnim uspesima na takmičenjima, gde učenici naše škole ostvaruju zavidne rezultate.
Još jednom vam hvala što ste odlučili da se zajedno sa nama upustite u ovu pustolovinu, pustolovinu sa najvažnijim ciljem na svetu: osiguravanje budućnosti naše dece.

Broj rešenja o verifikaciji škole: 022-05-00086/2012-03 od 21.04.2014.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top