Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Svetski putnik – Pikom

Svetski putnik – Pikom

pikom-svetski-putnik

Toplina doma i prijatelja, zamenjena je sve češće hladnim otuđenim okruženjem. Sve češće se viđaju scene gde svaki ukućanin gleda u svoj telefon, tv ili računar neprimećujući onog drugog. Uz TV i kompjuter vode virtuelni život, stvaraju fiktivni svet u kojem je sve onako kako žele, gde klikom miša rešavaju probleme.

Društvene igre proteklih par decenija naprosto postaju zapostavljene i polako izumiru. Kompjuterske igrice učinile su svoje, reflektujući našu sve veću otuđenost. Da li smo potpuno zaboravili društvene igre koje su se igrale kad smo bili deca ili kao odrasli kad se drušvo skupi pa bacimo kockice… Sve u dobrom raspoloženju, takmičarskom duhu i uz smeh i šalu. Potrebno je da shvatimo da se ne radi samo o budućnosti igre nego o budućnosti naše dece.

Društvene igre su pravi način da sa porodicom u slobodno vreme uživate na kvalitetan način. Okupljanje porodice uz društvenu igru Svetski putnik – Pikom  obezbediće deci i vama zdravu zabavu, koja će vas podstaći na razmišljanje, kombinovanje, obnavljanje stečenog znanja, razviti vama i deci dobar sportski duh.

Uz ovu igru će deca naučiti da pobeda ponekad ne zavisi samo od sreće već i od od umeća i sposobnosti.

Tabla sa poljima za kretanje igrača je prvo iznenađenje za igrače. Sastoji se od 9 velikih puzli. Dozvolite mlađoj deci da je sastave.

Poređajte kartice (vaučere) sa ilustracijama turističkih destinacija i brojem dana predviđenih za zadržavanje na tom odredištu. Zadaci treba da budu okrenuti ka dole.

Ova igra u sebi sadrži elemente geografije, opšte kulture, istorije, istorije umetnosti, arhitekture…

Pravila igre…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top