Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SVEŽA FILMSKA ADAPTACIJA “POTPALJIVAČICA” U BIOSKOPIMA OD 12. MAJA

SVEŽA FILMSKA ADAPTACIJA “POTPALJIVAČICA” U BIOSKOPIMA OD 12. MAJA

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka, 12. maja, u naše bioskope stiže triler “POTPALJIVAČICA” (FIRESTARTER).

Pogledajte na velikom platnu ovaj uznemirujući triler i proživite poznatu priču fantastičnog Stivena Kinga na sasvim novi način!

O FILMU: U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma Nevidljivi čovek, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron: Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zaoVeličanstveni šoumen) i Viki (Sidni Lemon: Strah od okruženih mrtvimaNaslednici) su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong: Američka horor priča: Deseta sezonaThe Tomorrow War) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.

Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac (Majkl Grejejes) je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top