Naslovna » Aktuelno » FENOMENALNA LEJDI GAGA OTPEVALA NUMERU ZA FILM “TOP GAN MAVERIK”

FENOMENALNA LEJDI GAGA OTPEVALA NUMERU ZA FILM “TOP GAN MAVERIK”

PESMA HOLD MY HAND ODUŠEVILA SLUŠAOCE ŠIROM SVETA

Najiščekivaniji film ove godine TOP GAN MAVERIK u naše biskope pretpremijerno stiže 25. maja, a do tada možete uživati u fantastičnoj pesmi i muzičkom spotu Hold My Hand u izvođenju jedinstvene Lejdi Gage.

Jedna od najboljih, najpopularnijih i najautentičnijih pevačica, koja je svet bacila pod noge glasom ali i glumačkim talentom, Lejdi Gaga, oduševila je kako svoje, tako tako i fanove filma TOP GAN MAVERIK numerom Hold My Hand.

Spot je režirao reditelj filma Džo Kosinski, a video predstavlja Lejdi Gagu u epskoj filmskoj scenografiji ovog nastavka, kao i u emotivnim scenama iz prvog filma Top Gan iz 1986. godine.

Singl Hold My Hand imao je svoj istorijski debi početkom nedelje, kada je Bilbord napisao da se Lejdi Gaga uzdiže uz pesmu Hold My Hand, a Veniti Fer da je ova pesma katapultirala pevačicu pravo na dodelu Oskara naredne godine!

Ne propustite priliku da među prvima pogledate film za koji se veruje da će ostaviti trag podjednako kao i prvi deo iz 1986. godine! Karte za pretpremijerne projekcije filma TOP GAN MAVERIK već su u prodaji!

U sredu 25. maja, u odabranim bioskopima, najiskreniji fanovi moći će da se uvere u lepotu i kvalitet ovog filma kao i muzike koja ga prati.

O FILMU:  Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon pretpremijernih projekcija, TOP GAN MAVERIK na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top