OsetiPrirodu – hotel Javor
Naslovna » Dešavanja » UMS – MAPE UMA

UMS – MAPE UMA

 

UMS Mape Uma

Da li znate šta su MAPE UMA?

UMS je lider u regionu na polju edukacije dece i mladih  u formi vannastavnih aktivnosti sa tradicijom preko 29 godina. Ono po čemu je UMS škola specifična i za svaku preporuku je svakako njen program. Pored časova glume, plesa, pevanja, scenskog nastupa, ovoga puta akcenat stavljaju na mentalno opismenjavanje.

 

„Cilj mentalnog opismenjavanja jeste da omogući deci da nauče kako da uče na svakom mogućem planu njihovog razvoja i to kroz mape uma“, otkriva Boško Kozarski, direktor škole za talente i dodaje: “ Mape uma su sredstvo za kreativnu organizaciju misli koje nam pomažu da bolje iskoristimo neograničenu moć mozga. Poznato je da koristimo samo  1% njegovog kapaciteta, pa je iz tog razloga važno da kod dece razvijemo i levu i desnu hemisferu mozga kako bi se olakšalo pamćenje, što bolje organizovalo naučeno gradivo, a važne informacije grupisale na jednom mestu.“

Kao i svakog septembra UMS škola za talente vrši upis novih polaznika uzrasta od 4 do 18 godina. Svi zainteresovani roditelji za upis dece u UMS školu mogu se dodatno informisati o uslovima pozivom na broj telefona 011.30.66.369!  Rok za prijavu je  30. septembar.

UMS Mape Uma

Više informacija možete pronaći na ovom linku.

Nema komentara.

Scroll To Top