Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » „BAZ SVETLOSNI“ I NAJNOVIJI TREJLER STIŽU PRED PUBLIKU DA UBRZAJU VREME DO BIOSKOPSKOG PRIKAZIVANJA

„BAZ SVETLOSNI“ I NAJNOVIJI TREJLER STIŽU PRED PUBLIKU DA UBRZAJU VREME DO BIOSKOPSKOG PRIKAZIVANJA

„BAZ SVETLOSNI“ I NAJNOVIJI TREJLER STIŽU PRED PUBLIKU DA UBRZAJU VREME DO BIOSKOPSKOG PRIKAZIVANJA

OD 16. JUNA NA VELIKOM PLATNU

Ovo odelo nešto znači – mojom greškom našli smo se na nepoznatoj planeti

Duhovit, druželjubiv, astronaut, crtani junak koji je ušao u legendu – Baz Svetlosni u novom zapletu o putovanju kroz vreme u Piksarovoj i Diznijevoj animaciji. Smešten u univerzum „Priče o igračkama“, film istražuje izmišljenu priču o poreklu svemirskog heroja. S početkom leta, od 16. juna nostalgična avantura o Bazu Svetlosnom biće u domaćim bioskopima, a do tada predstavljamo novi trejler.
Ekipa pronalazi Baza zaglavljenog na vanzemaljskoj planeti na koju je slučajno otputovao 62 godine u budućnost u kojoj zli car Zurg silom želi da osvoji galaksiju.
Pesma koja se čuje u novom trejleru je „Lonely Boy“ nagrađena Gremi nagradom benda  Black Keysa , sa njihovog hvaljenog albuma „El Camino“ iz 2011. godine.

Ranije najavljenom Krisu Evansu, koji pozajmljuje svoj glas Bazu, pridružuje se i Taika Vaititi – osvedočeni glumac i reditelj u kvalitetnim satirama, a ko pozajmljuje glas Bazu Svetlosnom u domaćoj sinhronizacji saznaćete uskoro.

Novi trejler nas dublje uvodi u priču i govori da je Bazova greška što su dospeli na nepoznatu planetu, ali to nije sve, priča je ispričana uz pomoć niza šala i, svakako, piksarovski emotivno pripovedana.

https://www.youtube.com/watch?v=oDDFuRD__TA&t=2s&ab_channel=MegaComFilm

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top