Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Dešavanja » Darujemo drvo Beogradu povodom uspeha filma “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2”

Darujemo drvo Beogradu povodom uspeha filma “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2”

 

 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je povodom velikog uspeha prelepe porodične avanture “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” (FROZEN 2) u Beogradu zasađeno jedno posebno drvo! Možda i najlepše stablo na svetu, kanadski javor, sada krasi plato ispred UŠĆE Shopping centera i podseća nas na vrednosti koje neguje najnoviji animirani film iz studija Dizni: lepotu ljubavi, porodičnu toplinu i snažno prijateljstvo koje prevazilazi sve prepreke i otapa zaleđena srca.

 

 

Film “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” do sada je pogledalo preko 170 000 gledalaca, i svi oduševljeno prepričavaju utiske iz bioskopa.

Zbog toga smo želeli da im se, zajedno sa saradnicima iz bioskopa Cineplexx Ušće Shopping center svima njimaahvalimo na toplini koju su nam pružili i darujemo glavnom gradu večiti poklon. 

Video:

 

O FILMU: Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Ukoliko već niste, film “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2″možete pogledati u svom omiljenom bioskopu, u 2D ili 3D verziji, sinhronizovano ili titlovano.

 

 

 

 

 

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2 (FROZEN 2) 

Premijerno 20. novembra 2019.

U bioskopima od 21. novembra 2019.

 

Režija: Chris Buck, Jennifer Lee

Glasovi: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad

SINHRONIZACIJA: Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, 

Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana

Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić i 

drugi

Žanr: Animirana avantura 

Studio: Disney

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne. 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top