Naslovna » Dešavanja » Odabrani Vulkančićevi naslovi sniženi za 50%!

Odabrani Vulkančićevi naslovi sniženi za 50%!

Odabrani Vulkančićevi naslovi sniženi za 50%!

Samo na sajtu www.vulkancic.rs

Za svoje najmlađe i najvernije čitaoce Vulkančić je spremio savršeno iznenađenje! U periodu od 17. do 25. marta samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu biće snižene upola cene! A da kupovina knjiga za one koje najviše volite bude brza, jednostavna i pre svega bezbedna, dostava na teritoriji Republike Srbije za svaku porudžbinu za vreme trajanja akcije je besplatna!

 

Iskoristite jedinstvenu priliku i svojim mališanima priuštite mnogo smeha i zabave. Družite se sa knjigom i kroz igru steknite nova znanja i veštine.

 

Spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

 

Knjiga Aca i čudovišta: Dolazak gospodina Knjiglija je deo humoristički ilustrovanog, duhovitog i zabavnog serijala o dečaku Aci i neobičnim stvorenjima, čudovištima koja žive u njegovoj sobi. U ovoj avanturi Aca će upoznati knjiško čudovište, gospodina Knjiglija, i od toga dana sve će se zauvek promeniti. Donedavno Aca je bio sasvim običan klinac: išao je u školu, gubio domaće zadatke, jeo mnogo pice… Ali sve se promenilo onog dana kada je upoznao gospodina Knjiglija. Svet je postao mnogo zabavnije i bolje mesto. Bolje, ali sa mnogo nereda!

 

Edicija Najbolji fudbaleri sveta predstavlja seriju zanimljivih biografija najboljih fudbalera. Osim njihovih najvećih postignuća, u ovim knjigama mogu se pronaći i različite anegdote koje će nasmejati mališane, ali ih i zainteresovati za život i delo fudbalskih superzvezda. Upoznajte se sa životima Nejmara, Pogbe, Salaha, Zlatana, !

 

Knjige iz edicije Istorijska potraga pomoći će vašem radoznalcu da na zabavan i neobičan način usvoji mnogo istorijskih činjenica. Odgovarajući na pitanja, dete prati avanture naših znamenitih srednjovekovnih ličnosti, krećući se po knjizi napred-natrag. Na taj način, s lakoćom će saznati sve važne istorijske činjenice o Jovanu sa Meteora, poslednjem potomku slavnih vladara Nemanjića. Knjige je napisao Slobodan Stanišić, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih srpskih pisaca za decu i mlade, decenijama prisutan na literarnoj sceni.

 

Serijal knjiga Na krilima vatre namenjen je čitaocima uzrasta od deset godina, prvenstveno ljubiteljima epske fantastike. Knjige Proročanstvo, Skriveno kraljevstvo i Nasledstvo, koje je Njujork tajms proglasio bestselerima, oduševljavaju mlade čitaoce širom sveta. Neobične avanture i junaci sa kojima je lako poistovetiti se povešće vas u neobične i zanimljive avanture. Knjige prate ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Glavna junakinja ovog dela je Cunami, koja pripada plemenu morskokrilih i prvi put posećuje mesto svog rođenja.

 

Knjige iz serijala Uposli prstiće namenjene su deci uzrasta od četiri godine, ali i onoj malo starijoj. Knjige su pune zanimljivih informacija, sadrže veliki broj interaktivnih, sklopivih delova, kao i 3D model. Farma je savršen način da se mališani upoznaju sa životom na selu. U knjizi Gradilište saznaće ko sve tu radi, kakve se mašine koriste, kako se priprema teren za gradnju, kako teče izgradnja jedne škole.

 

 

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkančića.

** Akcija važi u periodu od 17. do 25. marta, samo na sajtu www.vulkancic.rs.

*** U toku trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top