Naslovna » Porodica » Dečija soba za dvoje dece

Dečija soba za dvoje dece

Kada dođe vreme da se “sredi” dečija soba, a u prostoru će biti deca različitog pola i uzrasta u glavi su nam svima razne nedoumice. Iz tog razloga sam rešila sa Vama da podelim predlog naše dečije sobe, koja na kraju nije ispala kao na ovom 3D modelu, ali poseduje mnoge komponente sa ovih fotografija.

Najbitnije je pametno iskoristiti svaki kutak, jer prostora za smeštanje igračaka, stavri, odeće, knjiga…nikad dosta. Na primer, na ovom modelu su stepenice za krevet na sprat usvari fijoke, čiji se obojeni deo obara i tako otvara prostor za skladištenje stvari, kao i to da se fijoke mogu po potrebi potpuno gurnuti i izravnati sa krevetom, a po potrebi mogu biti stepenice za gornji krevet. Druga, veoma dobra stvar je kutija za odlaganje posteljine, koja se nalazi odmah desno pored plavih fijoka od radnog stola. Funkcioniše tako što se obara beli deo, ispod ploče radnog stola, i tu možete smestiti posteljinu, u pitanju je veliki prostor.

Ukoliko imate neke delove nameštaja koje želite zadržati, računajte i njih, i kako bi se ti delovi nameštaja uklopili u novom prostoru i sa novim koji se dodaju.

3D model, služi za prikaz budućeg prostora slikanog iz više uglova. Na modelu se vidi tačno kako će soba izgledati u budućnosti sa novim napravljenim po meri nameštajem, i tako se rešavaju sve nedoumice. Nakon toga, koriguje se sve što Vam se ne dopada i pronađe najbolje rešenje.

Možda Vas naša ideja inspiriše da dođete do neke najbolje solucije za vaš prostor.

cc

jj

zz

jj

I.R.

Projekat by Arhitekta Đura

kontakt 063/8210-973

Pogledajte ostale PROJEKTE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top