Naslovna » Kultura » Knjige » Dnevnik čuda Dude Alapače

Dnevnik čuda Dude Alapače

Laguna je nedavno objavila Dudine priče u knjizi Dnevnik čuda Dude Alapače.

dnevnik-cuda-dude-alapace

Duda Alapača je prava moderna žena s Balkana. Ona je inteligentna, brza na jeziku, duhovita, sarkastična, emotivna i empatična. Ona je jedna od nas. Baš zato svi volimo da je čitamo. Jer živi naše živote, vodi naše razgovore, i najbitnije, one koje nikome ne kažemo. Seks i grad na realan način!

Duda Alapača je naziv kolumne koja izlazi više od jedne decenije u časopisu Lepota i zdravlje, i jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Laguna je nedavno objavila Dudine priče u knjizi Dnevnika čuda Dude Alapače.

Kolumna Duda Alapača, koju Daniela Bakić već duže od deset godina piše za magazin Lepota i zdravlje, jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Junakinja ove kolumne Duda je savremena žena koja se podjednako dobro (ne) snalazi u ulozi poslovne žene, majke, ćerke, supruge i prijateljice.

Dnevnik čuda Dude Alapače

U svom dnevniku čuda ona nepretenciozno, duhovito i samoironično piše o svakodnevnim situacijama i problemima sa kojima se suočava u predstavi zvanoj život.

Duda igra svoje uloge bez generalnih proba i unapred pripremljenog teksta – improvizuje, smeje se, plače, razoružava humorom i beskompromisnom iskrenošću. Dok budete čitale ovu knjigu, uz osmeh, shvatićete: Duda, to sam ja! Životno, emotivno, duhovito i iskreno – do kraja!

Mi živimo s Dudom, znamo sve njene probleme, trenutke sreće i tuge, kako vaspitava svoje dete i kakva je u odnosu sa svojim mužem. To je definitivno svaka od nas.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top