Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Učenički domovi » Dom učenika srednje stručne škole Milentije Popović – Crna Trava

Dom učenika srednje stručne škole Milentije Popović – Crna Trava

Dom učenika srednje stručne škole Milentije Popović – Crna Trava

16215 Crna Trava
Milentije Popovića bb
016 811 114
www.tehnickaskolacrnatrava.nasaskola.rs

Konkurs za prijem učenika u dom

Dom učenika se nalazi u sklopu Tehničke škole “M.Popović” u Crnoj Travi. Predstavlja vaspitno – obrazovnu ustanovu u kojoj se obezbeđuju smeštaj, ishrana, uslovi za učenje, izvršavanje školskih obaveza i vapitni rad, kulturni, zabavni i sportski život učenika koji pohađaju tehničku školu.

U školskoj 2015/2016. godini Tehnička škola sa domom učenika “Milentije Popović” nudi svim učenicima koji se upišu u školu besplatan smeštaj i ishranu u domu.

Smeštajni kapacitet doma je 76 učenika, koji se raspoređuju u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

U domu se poklanja puna pažnja kvalitetu ishrane učenika. Jelovnik je usklađen sa normativima ishrane učenika i studenata u ustanovama učeničkog i studentskog standarda.

Prethodnih godina dom je u saradnji sa lokalnom zajednicom nudio besplatan smeštaj i ishranu za učenike koji upisuju profile u okviru područja rada geodezije i građevinarstva, od školske 2015/2016. godine dom učenika u Crnoj Travi nudi besplatan smeštaj i ishranu za sve učenike koji upišu prvi razred, obuhvatajući i područje rada ekonomije, prava i administracije.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top