Naslovna » Kultura » Knjige » Enco book vam preporučuje

Enco book vam preporučuje

encobook-vam-preporucuje

Deca iz ranog djetinjstva pamte mnoge lepe situacije proživljene sa svojim roditeljima ili bliskim odraslima koji su brinuli o njima. Ti svi zajednički trenutci, kao uspomene ostaju za ceo život.

Danas ljudi brzo žive i imaju malo slobodnog vremena za sebe i svoju decu. I to vreme koje provode zajedno, sve je manje kvalitetno. Promenite to!

Iskoristite letnji odmor i igrajte se sa decom. Ponesite omiljene knjige sa sobom na odmor. Učinite da, vaše dete i vi, upoznate svu radost čitanja. U vremenu mobilnih telefona i računara to se čini kao težak zadatak, međutim, važno je da se igrate i čitate zajedno, da u toku igranja deca uče nove stvari i unapređuju svoje veštine i motoriku. To se najbolje razvija kroz kreativan rad, bojenje, crtanje i aktivnosti koje će uposliti dečije prstiće i glavice.

Predlažemo Vam male vežbanke iz edicije Džepni Maksa izdavačke kuće Enco book, koje mogu da budu zaminljiv pratilac vaših mališana u automobilu, avionu, na putovanju ka vašoj idealnoj letnjoj destinaciji. Mali format omogućuje pakovanje u svaki ranac, maminu torbicu ili džep. Ove vežbanke biće zanimljiv saputnik vaših mališana uz koje će moći da se igraju, uče i vežbaju.

Enco book vam preporučuje

Vežbanke DOCTRAJ I OBOJI, PRONAĐI I OBOJI, BOJI I OBOJI, namenjene su deci predškolskog uzrasta.
Sadrže 94 strane veselih ilustracija koje deca treba da oboje.

Vežbe bojenja idealne su za razvoj precizne grafomotorike koja je neophodna za polazak u školu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top