Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Sport » Sportski centri » Gradski centar za fizičku kulturu – Savski Venac – Beograd

Gradski centar za fizičku kulturu – Savski Venac – Beograd

Gradski centar za fizičku kulturu – Savski Venac – Beograd

Beograd, Savski Venac
Deligradska 27
011 2658 747, 011 2682 646
www.staridif.rs

  • Gradski centar za fizičku kulturu prati, populariše i realizuje, kako programe masovne fizičke kulture i rekreacije, tako i programe treninga i pripreme vrhunskih sportista.
  • U salama, na otvorenim terenima, u bazenima i drugim specijalizovnim prostorima Centra, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti Beogradskog univerziteta sprovode redovnu nastavu fizičkog vaspitanja i vannastavne aktivnosti, a deca se obučavaju u školama plivanja, ritmike, gimnastike i slično.
  • Odrasli kroz zdravstvenu rekreaciju (trim kabinet, bazen, sauna) aerobik, joga, džez balet, gimnastika, košarka, odbojka, mali fudbal, koriste usluge Centra, dok vrhunski sportisti kroz treninge u odbojci, karateu, ritmičkoj gimnastici i drugim sportovima, pripremaju se za velika domaća i međunarodna takmičenja.
  • Specijalizovane usluge u hidro-bloku (hidro i ručne masaže, sauna…) i usluge ambulante (pregledi lekara, aparaturne fizijatrijske procedure, tretman anti-celulita, solarijum i hiperbarična komora) su interesantne za veliki broj korisnika, kojih dnevno ima oko 3000.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top