Naslovna » Kultura » Knjige » Grčki mitovi-Džin Mingis

Grčki mitovi-Džin Mingis

 

Najlepše priče o grčkim bogovima i junacima na jednom mestu: Grčki mitovi

Svi radoznali čitaoci uzrasta do 12 godina biće oduševljeni knjigom Džina Mingisa Grčki mitovi. Priče iz jedne od najbogatijih mitologija čovečanstva sada su predstavljene na nov i interesantan način, po ukusu savremenih generacija. Svaku priču dopunjuju predivne ilustracije, a pitak stil pisanja pomoći će svakom detetu da se popne na sam vrh Olimpa i upozna svet grčkih bogova.

 

Zaplovite s Jasonom i Argonautima, uhvatite se ukoštac s kalidonskim veprom zajedno s Atalantom, popnite se na Olimp i stanite pored vrhovnog boga Zevsa. Više od 30 ilustrovanih priča u ovoj knjizi provešće vas kroz razne avanture i upoznati s neustrašivim herojima i moćnim bogovima stare Grčke.

 

Edukativna knjiga Grčki mitovi približiće radoznaloj deci čudesni svet grčke mitologije, koji nastanjuju bogovi, heroji i raznovrsna izuzetna stvorenja. Tekst upotpunjuju predivne ilustracije, a humor mu daje poseban kvalitet. Dobro poznate priče obučene su u novo ruho.

 

Neka i vaše dete postane deo legendi koje se prepričavaju vekovima. Poručite knjigu Grčki mitovi putem sajta www.vulkancic.rs

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top