Naslovna » Aktuelno » GRUZIJSKA JAZZ DIVA NINO KATAMADŽE 19. DECEMBRA U MTS DVORANI. “INTELIGENTNA MUZIKA” IZ OPUSA DAME KOJOJ ĆE OVO BITI PRVI NASTUP NA BALKANU!!

GRUZIJSKA JAZZ DIVA NINO KATAMADŽE 19. DECEMBRA U MTS DVORANI. “INTELIGENTNA MUZIKA” IZ OPUSA DAME KOJOJ ĆE OVO BITI PRVI NASTUP NA BALKANU!!

 

“INTELIGENTNA MUZIKA” IZ OPUSA DAME KOJOJ  ĆE OVO BITI PRVI NASTUP NA BALKANU!!

Čuvena gruzijska  jazz pevačica Nino Katamadže uskoro stiže u Beograd! Koncert  svetski poznate pevačice biće  održan 19. decembra u mts Dvorani, a ovo će  ujedno biti njen prvi koncert na Balkanu i ovom delu Evrope, na kom će se beogradskoj publici predstaviti  sa svojim „INSIGHT“ bendom.

Nino Katamadže sa vrsnim muzičarima dočaraće publici uzbudljivu, kompleksnu i kako je nazivaju „inteligentnu muziku”, ujedno i bogat, sveobuhvatan filozofski opis ljudskog života i iskustva.

Originalne kompozicije i muzika Nino Katamadže & Insight  su mešavina tradicionalne gruzijske muzike i savremene world music škole, sa iznenađujućim obrtima i visoko kvalitetnim muzičkim aranžmanima, snažnim, emotivnim i intenzivnim vokalima, te se ova vrsta muzike može okarakterisati kao  mešavina džeza, folka, popa, roka i psihodelije.

Zanimljivo je da je Nino kantautorka gotovo svih svojih numera, a kako i sama poručuje „živi za stvaranje novih muzičkih numera i deli ovo zadovoljstvo sa članovima svoga Insight benda, i publikom širom sveta“.

KUPOVINA KARATA ZA KONCERT NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top