Naslovna » Aktuelno » JOŠ JEDAN SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNJI MAGIČNI SHOW 18. DECEMBRA U DVA TERMINA U MTS DVORANI

JOŠ JEDAN SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNJI MAGIČNI SHOW 18. DECEMBRA U DVA TERMINA U MTS DVORANI

 

JOŠ JEDAN SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNJI MAGIČNI SHOW 
 18. DECEMBRA U DVA TERMINA U MTS DVORANI 

MAGIČNA PREDSTAVA ZA CELU PORODICU U KOJOJ UČESTVUJU I VAŠA DECA!!!!

Porodični spektakl – MAGIČNI SHOW, sada već trdicionalno biće održan i ove zime u mts Dvorani, tačnije 18. decembra u dva termina, u 14 i 16h. U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove magične družine publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni poznate dvorane.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije.. Pubilku očekuje  i vrhunski žongler Filipino koji vešto barata predmetima u vazduhu.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči ovogodišnjeg spektakla  poručuje da mu je iz godine u godinu neverovatno zadovoljstvo što nastupa u nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, gde je interkacija sa decom predivna:

Radujem se veoma i ovogodišnjim nastupima. Ovo je već tradicionalan nastup u mts Dvorani i navikli smo se i deca, roditelji i svi mi na sceni. Ipak,. želim ove godine da ih pitam “Koliko smo se uželeli jedni drugih”, sa smeškom poručuje Trifunov. 

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević- asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šesira i Filip Đikić Filipino – žongler.

Začudiće vas, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari. Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije!

BIOGRAFIJA IGOR TRIFUNOV

Igor Trifunov je najuspešniji mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara (Beograd 2003. i Solun 2010.)

Dobitnik je mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (Maribor prvo mesto 2011, Baden prvo mesto 2012 ,Abano Terme drugo mesto 2014, proglašen za najboljeg zabavljača na međunarodnom festivalu magije u Busanu u Juznoj Koreji 2016, Ženeva treće mesto 2017.)

Autor je dečije predstave Igorov magični show, zatim TV serije Ulična magija kao i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl. Osvojivši četvrto mesto na prvenstvu sveta u Riminiju 2015. otpočinje internacionalnu karijeru gostujući sa svojom jedinstvenom tačkom na TV stanicama i scenama širom sveta.

KARTE ZA MAGIČNI SHOW SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

FOTO: BOJAN PETROVIĆ/ MTS PROMO

 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top