Naslovna » kuda sa decom » Javni akvarijum i tropikarijum Beograd

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd

Javni akvarijum i tropikarijum u Beogradu

javni akvarijum ulaz

Ulaskom u Javni akvarijum i tropikarijum Beograd prolazite kroz “vodenu kapiju”, a prvi korak unutra pruža osećaj neverovatnog da se centru Beograda, asfaltne džungle, automobila, nalazi ovakva oaza prirode, ribica, ptica, reptila i drugih živih bića.

Pozitivna atmosfera, ambijentalna muzika, prijateljska lica spremna da pomognu i objasne, kao i puno, puno životinjica vas čekaju u svakom trenutku kod nas. Tu ima akvarijumskih ribica sa svih kontinenata ali i riba iz Save, Dunava, Morave, Savskog jezera i ostalih naših voda.

Ne može se proći kroz JavAk a ne videti kinesku mekooklopnu kornjaču, veliku bradatu agamu, tarantule i gekone, pirane iz Amazona ali i ribice Dori, Nemo, Patrika i sundjer Boba iz omiljenih crtanih filmova. Kada udju, deca se skoro izgube u šarenilu biljnog i životinjskog sveta, sjajno uredjenim akvarijumima, terarijumima i paludarijumima, ptičicama koje cvrkuću i macama koje trče ka deci da bi se mazila.

Deca su oduševljena, roditelji zadovoljni, a bake i deke srećne jer ovakvo mesto postoji gde svi, makar na sat vremena, zaborave na probleme, gužvu i životne nedaće i uživaju u prirodi. Vikendom u našoj bioskopskoj sali puštamo sjajne kratkometražne podvodne filmove sa festivala “Nečujno 4”.

Za vreme Noći muzeja kroz Javni Akvarijum je prošlo preko 3000 ljubitelja kulture a organizatori smo i AquaTerra sajma akvaristike i teraristike u našim prostorijama.

javni akvarijum

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd se finansira iz donacija posetilaca. U okviru programa koje smo pripremili postoji organizacija grupnih poseta dece predškolskog i školskog uzrasta.

Javni akvarijum bašta

Sa ribicama Dori i Nemo možete proslaviti i dečji rođendan a u planu su organizacije radionica i letnjeg boravka dece za vreme raspusta, o čemu ćete biti informisani na našem fejsbuk profilu kao i na sajtu.

Javni akvarijum gledanje filma

Adresa je Milenka Vesnića 3 na Dedinju, čekamo vas.

JavAk

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top