Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » kuda sa decom » Javni akvarijum i tropikarijum Beograd

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd

 

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ili skraćeno „JavAk“, postoji već 4 godine na adresi Milenka Vesnića 3 na Dedinju. Na prostoru od oko 400 kvadrata unutrašnjeg i isto toliko spoljnog prostora, postavili smo preko 100 akvarijuma, preko 30 terarijuma, više od 20 bonsai drveća i preko 200 vrsta ribica, biljaka, insekata, reptila, ptica i sisara. Tu su ribice iz Amazona ali i korali iz Crvenog mora. Reptili iz pustinja i prašuma širom sveta, koje deca mogu držati i slikati se sa njima, kao i neobični insekti ( buba drvce ili buba list), čekaju Vas i Vašu dečicu. Ribe iz Savskog jezera, Save, Dunava, Morave i Ibra bezbrižno plivaju u našim akvarijumima. Jezero sa kornjačama, veliki akvarijum sa japanskim KOI šaranima i dvadesetak bonsai drveća krase našu bašticu, gde sa decom možete sesti i uživati u prirodi i životinjicama.

Za organizovane posete predškolskog i školskog uzrasta čeka Vas biolog, koji vodi grupe i upoznaje decu sa stanovnicima JavAk, kao i bioskopska sala sa 60 mesta u kojoj dečica gledaju film o prirodi i vodi u zavisnosti od uzrasta.

Subotom i nedeljom od 9-16 možete gledati kratkometražne autorizovane podvodne filmove sa festivala podvodnog filma “ Nečujno“.
U pripremi su radionice za decu za koje možete prijaviti svoje dete na br.tel 063/83-03-424, a nekoliko puta godišnje organizujemo sajam akvaristike i teraristike „AquaTerra Srbija“ gde deca mogu videti i kupiti najrazličitije životinjice kao kućne ljubimce.
Naši stručnjaci akvaristi i teraristi, veterinari i biolozi su na raspolaganju da Vam objasne, pokažu i pomognu oko izbora i čuvanja kućnih ljubimaca.

Dodjite, uživajte sa decom i uronite u čarobni svet prirode i njenih stanovnika u Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top