Naslovna » Obrazovanje » Informator obrazovanja » Koliko se studenata može upisati?

Koliko se studenata može upisati?

Odluke o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih studija, osnovnih strukovnih studija, master akademskih studija i doktorskih akademskih studija za školsku 2015/2016.godinu

koliko-se-studenata-moze-upisati

Koliko se studenata može upisati

Vlada Republike Srbije je na sednici, održanoj u ponedeljak, 1. juna 2015. godine, a na osnovu Zakona o visokom obrazovanju i Zakona o Vladi donela odluke o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih studija, osnovnih strukovnih studija, master akademskih studija i doktorskih akademskih studija, a koji se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove i za visoke škole strukovnih studija, čiji je osnivač Republika Srbija – za školsku 2015./2016. godinu.

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih studija koji se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika za školsku 2015/2016. godinu možete pogledati ovde.

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih studija koji se finansiraju iz budžeta za visoke škole strukovnih studija čiji je osnivač Republika za školsku 2015/2016. godinu možete pogledati ovde.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top