Naslovna » Aktuelno » KONCERT LEGENDARNE YU GRUPE POD SLOGANOM: „ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ 31. OKTOBRA U MTS DVORANI

KONCERT LEGENDARNE YU GRUPE POD SLOGANOM: „ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ 31. OKTOBRA U MTS DVORANI

KONCERT LEGENDARNE YU GRUPE POD SLOGANOM:
„ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“
31. OKTOBRA U MTS DVORANI
 
 
„RADUJEMO SE POVRATKU U PROSTOR ZA KOJI NAS VEŽU LEPE USPOMENE“, PORUČUJU UOČI KONCERTA
 
 
Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, time obeležavajući karijeru dugu 54 godine. Veliki koncert pod sloganom; „ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ biće održan 31. oktobra, a ulaznice za ovaj koncertni spektakl se već od danas mogu naći u prodaji na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.
 
Kako navode iz benda, spremajući se za jesenji spektakl u kultnoj Dvorani, planiraju koncert upotpunjen brass sekcijom i udaračima. „To je ideja koja se dugo kuvala u nama“, poručuju.
 
Članovi benda Žika, Dragi i Petar Jelić ističu da ih za trenutno najakustičniju Dvoranu vezuju divna sećanja, te da joj se rado vraćaju:  „Ono što je posebno bitno i nama neizmerno drago je da se vraćamo u prostor koji je bio izuzetno važan kulturni objekat u vreme kada smo počinjali, a to je mts Dvorana (bivša Dvoranaa Doma sindikata) za koji nas vezuju prelepe i mnogobrojne uspomene“.
 
Pozivajući publiku na jesenje muzičko druženje članovi čuvenog benda dodaju: „Dobrodošli ste da se zajedno radujemo prošlosti, sadašnjosti ali i da se zajedno dobrom svirkom nesmešimo budućnosti, u kom god nas ona pravcu odvela. Vaša YU Grupa“.
 
KUPOVINA KARATA ZA KONCERT JE POČELA NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE
 
 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top