Naslovna » Aktuelno » Sjajni novi horor film Tarot stiže u domaće bioskope 9. maja

Sjajni novi horor film Tarot stiže u domaće bioskope 9. maja

Nikad ne koristi tuđe tarot karte!

Sjajni novi horor film „Tarot” stiže u domaće bioskope 9. maja 

 
Ljubitelji horor filmova sa uzbuđenjem odbrojavaju dane, jer 9. maja u domaće bioskope stiže horor film „Tarot” (Sony Pictures). Film je originalno nosio naziv Horrorscope, po istoimenom romanu Nikolasa Adamsa, a po kome je zasnovana priča o grupi prijatelja koji se utrkuju sa smrti, nakon što su prekršili svetlo pravilo čitanja karata.

U glavnim se ulogama nalaze Hariet Slejter, Avantika Vandanapu i Džejkob Batalon. Rediteljsku palicu zajednički drže Spenser Koen i Ana Halberg, koji su takođe zajednički napisali i scenario.
 
Kada grupa prijatelja sa koledža prekrši pravila čitanja tarota – nikad ne koristi tuđi špil – nesvesno oslobađaju veliko zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, suočavaju se licem u lice sa sudbinom, boreći se protiv smrti i bežeći od budućnosti koja im je predviđena čitanjem tarot karata.
 
Naša talentovana umetnica Mirjana Kika Milošević je radila na ovom filmu maske. Svi ljubitelji žanra će se svakako složiti, da su maske pored dobrog scenarija, najbitnije za odličan horor film!

Po svemu sudeći, „Tarot” ima sve elemente da zastraši publiku u bioskopima u maju!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top