Naslovna » Aktuelno » “MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA” OD 3. DECEMBRA U NAŠIM BIOSKOPIMA

“MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA” OD 3. DECEMBRA U NAŠIM BIOSKOPIMA

NEODOLJIVI MAČAK U ČIZMAMA VODI VAS U POTPUNO NOVU PRIČU KOJA ĆE VAS OSVOJITI I NASMEJATI

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od subote, 3. decembra zabavna animirana avantura “MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA” (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) stiže u naše bioskope. Film će se prikazivati u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, tako da će zadovoljiti ukus gledalaca svih uzrasta, a dinamična, uzbudljiva i šarmantna priča oduševiće ljubitelje svih žanrova.

Svečana premijera, uz prisustvo glumaca koji su pozajmili glasove simpatičnim junacima u sinhronizovanoj verziji ovog filmskog ostvarenja, biće održana 3. decembra u 17.30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. 

Povedite svoje porodice u nezaboravni bioskopski provod i među prvima doživite nove avanture voljenog Mačka u čizmama.

A u susret početku prikazivanja ovog filma, organizujemo nezaboravno porodično druženje sa našim partnerima iz Bioskopa Cineplexx, tržnog centra Delta City i lanca prodavnica Premium Pet.
Na Centralnom trgu tržnog centra Delta City, 3. decembra od 16 do 17 časova biće organizovan mačkenbal, kreativne radionice i zanimljiva takmičenja, a imaćete mogućnost i da udomite macu i pružite joj dom pun ljubavi!
 Više informacija o takmičenju i druženju možete pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Taramount filma.

O FILMU: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko!

Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas , svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek (Dušica Novaković).

U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Nakon pretpremijernih projekcija, „MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA“ stiže na redovni bioskopski repertoar 8. decembra.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top