Naslovna » Uncategorized » “NINDŽA KORNJAČE HAOS” PREMIJERNO 19. AVGUSTA

“NINDŽA KORNJAČE HAOS” PREMIJERNO 19. AVGUSTA

URNEBESNA AVANTURA NAJOMILJENIJIH TINEJDŽERA-MUTANATA

PODJEDNAKO ĆE ODUŠEVITI NOVU PUBLIKU KAO I STARIJE FANOVE

subotu 19. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd biće održane čak dve premijerne projekcije nove animirane avanture “NINDŽA KORNJAČE HAOS” (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM)!

Sinhronizovana projekcija, kojoj će prisustvovati i deo glumačke ekipe koja ja pozajmila glasove voljenim likovima biće održana u 18:30 časova, dok će titlovana projekcija početi u 19 časova.

Generacije širom sveta već decenijama rastu uz Leonarda, Donatela, Mikelanđela i Rafaela, oduševljavajući se njihovim forama, smicalicama, veštinama i herojskim delima. Omiljeni mutanti i ovoga puta će nam prirediti dobru zabavu i neverovatan bioskopski provod, uz humor i situacije prilagođene pre svega mladim, savremenim gledaocima. To svakako ne znači da u filmu neće uživati fanovi koji su Nindža kornjače zavoleli mnogo pre nego što su se današnji mladi i rodili, naprotiv! “NINDŽA KORNJAČE HAOS” je vanvremenska filmska priča koja ne proznaje starosne granice, koja odiše pozitivnom energijom i koja ostaje u srcima publike!

Na vama je samo da odaberete da li želite da gledate sinhronizovanu ili titlovanu verziju, da pozovete društvo i dođete na premijeru!

Na dan premijere, od 17 do 18 časova, na Promenadi ispred tržnog centra Galerija posetioci će imati priliku da budu deo skejt performansa inspirisanog filmom, koji će izvesti polaznici skejt škole Kobazz. Pored uživanja u veštinama na skejtbordu, prisutni će moći da učestvuju i u likovnim radionicama sa motivima naših filmskih junaka i da svoje radove, kao uspomenu na ovaj dan, ponesu sa sobom.

Od 18 časova druženje nastavljamo u holu bioskopa Cineplexx, gde ćemo početak projekcija dočekati uz dobru atmosferu i fenomenalno posluženje, peperoni picu, omiljenu poslasticu Nindža kornjača, koje nam je obezbedila picerija Korizza.

O FILMU: Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

Od nedelje 20. avgusta „NINDŽA KORNJAČE HAOS“ će se prikazivati u odabranim bioskopima, dok na redovne repertoare stiže 24. avgusta.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top