Naslovna » Aktuelno » OSKAROVSKI TRIJUMF HAJAOA MIJAZAKIJA ”DEČAK I ČAPLJA” U BIOSKOPIMA OD 28. MARTA

OSKAROVSKI TRIJUMF HAJAOA MIJAZAKIJA ”DEČAK I ČAPLJA” U BIOSKOPIMA OD 28. MARTA

Uzbudljiva avantura nagrađena Oskarom za najbolji dugometražni animirani film, “Dečak i Čaplja”, je konačno stigla u bioskope!
 

U produkciji koji je očarao svet i osvojio srca filmskih kritičara i publike, ovaj filmski dragulj stigao je u distribuciji  Blitz Filma.

“Dečak i Čaplja” je zapanjujuća priča o mladom Mahitu, dečaku koji se suočava sa gubitkom majke i odlučuje da započne novo poglavlje života na porodičnom imanju na selu. Međutim, njegov miran život brzo se menja kada niz misterioznih događaja odvede Mahita do drevne i osamljene kule u kojoj živi nestašna siva čaplja. Kada njegova nova maćeha nestane, Mahito prati čaplju u kulu i ulazi u svet koji spaja žive i mrtve.
 

Ova epska avantura vodi gledaoce kroz fantastičan svet pun iznenađenja, tajni i otkrića. Mahito, uz čaplju kao svog neobičnog vodiča, mora da se suoči sa svojim strahovima, otkrije tajne ovog magičnog sveta i pronađe istinu o sebi.
 

Ovaj film nije samo animirani spektakl već i prava poslastica za sve generacije, sa porukama o hrabrosti, prijateljstvu i važnosti pronalaženja sopstvenog puta u životu.
 

Budite deo ove magične priče i dozvolite da vas “Dečak i Čaplja” povedu na putovanje koje će vas dirnuti, inspirisati i ostaviti bez daha!

Vidimo se u bioskopima od 28.marta na oskarovskom filmu koji ne smete propustiti!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top