Naslovna » Aktuelno » ZAVIRITE U TAMNU STRANU MAJČINSTVA UZ NOVI TRILER ” MAJČINSKI INSTINKT”

ZAVIRITE U TAMNU STRANU MAJČINSTVA UZ NOVI TRILER ” MAJČINSKI INSTINKT”

Uzbudljiva vest za ljubitelje napetih i duboko emotivnih filmskih iskustava!
 

S oskarovkama Džesikom Čestin i En Hatavej u glavnim ulogama, distributerska kuća Blitz Film donosi vam film koji će vas ostaviti bez daha – “Majčinski instinkt”.

Ovaj uznemirujući psihološki triler prati priču o dve najbolje prijateljice i komšinice, Alis i Selin, čiji savršeni životi u predgrađu 60-ih godina bivaju brutalno narušeni tragičnom nesrećom koja pogađa jedno od njihove dece.

Inspirisan istoimenim bestseler romanom Barbare Abel, “Majčinski instinkt” vodi nas kroz kompleksne odnose, emotivne lomove i mračne tajne koje se kriju iza fasade savršenih života.

Alis i Selin žive tradicionalnim načinom života, okružene uspešnim muževima i sinovima istog uzrasta. Međutim, njihov životni sklad je iznenada uzdrman, a porodične veze potkopane osećajima krivice, paranojom i sumnjama koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.
“Majčinski instinkt” je film koji će vas navesti da se zapitate koliko poznajete ljude oko sebe i da li je zaista moguće sakriti svoje prave emocije i instinkte čak i od najbližih.

Ne samo da će vas ostaviti bez daha svojom napetošću, već će vas i duboko provesti kroz labirint ljudskih emocija”, kaže reditelj filma.
“Ovo nije samo priča o tragediji, već i o snazi majčinske ljubavi i svega što ona može da izazove.”

Ne propustite priliku da od 28. marta u bioskopima širom Srbije doživite ovu emotivno nabijenu priču na velikom platnu i uživate u izvanrednim glumačkim ostvarenjima Džesike Čestin i En Hatavej.

“Majčinski instinkt” – jer istina je često mračnija nego što se čini na prvi pogled.

Rezervišite svoje ulaznice već danas i budite deo filmskog iskustva koje će se dugo pamtiti!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top