Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Realni aikido

Realni aikido

realni-aikido

 

 

Realni aikido

Autor: LjubomirVračarević

Knjiga “Realni aikido” gospodina Ljubomira Vračarevića je jedinstveni sadržaj za, može se slobodno reći, mladu sportsku disciplinu u okviru borilačkih sportova, koju je utemeljio i razvio upravo njen autor. Svojim znanjem, sposobnošću i entuzijazmom, autor knjige je ovu sportsku disciplinu razvio i usavršio tako da je ona postala jedna od najpopularnijih u brojnoj porodici borilačkih sportova. Upravo autor u svom delu ukazuje zašto je realni aikido, nastao na osnovama izvornog aikidoa, postao tako popularan, zašto privlači toliki broj vežbača, od najmlađih do najstarijih.

Knjiga “Realni aikido” svojim sadržajem i delovima koji obuhvataju teoriju, metodiku, taktiku i fizičku pripremu u realnom aikidou, predstavlja kompletan programski sadržaj koji treba da posluži kako onima koji se njime bave, tako još više onima koji podučavaju druge ovoj veštini.

O autoru:
Ljubomir Ljuba Vračarević (06.05.1947. – 18.11.2013.) je ceo svoj profesionalni rad posvetio realnom aikidou – sopstvenom stilu samoodbrane, koji je stvarao godinama. Kada je Evropa krajem 60-tih otkrila aikido, on je bio među prvima koji su počeli da treniraju. Zvanje majstora – crni pojas 1. Dan stekao je već 1971. godine.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top