Naslovna » Obrazovanje » Informator obrazovanja » Rešenja testova za malu maturu 2017

Rešenja testova za malu maturu 2017

resenje-testa-za-malu-maturuRešenja testova za malu maturu 2017

Završni ispit iz maternjeg jezika za učenike osmog razreda u Srbiji održan je danas u svim osnovim školama. Polaganju testa pristupio je 69.726 učenika.

Uputstvo za ocenjivanje testa možete preuzeti OVDE. A nakon 15.00 časova materijal će biti dostupan i na sajtu www.upis.mpn.gov.rs.

Ovo su testovi iz matematike koji su osmaci u Srbiji polagali danas, drugog dana male mature.

REZULTATI TESTOVA MALE MATURE 2017.

Resenje-testa-iz-matematike-mala-matura-2017
Resenje-zavrsnog-ispita-srpski-jezik-2017
Resenje-zavrsnog-ispita-madjarski-jezik-2017
Kombinovani-test-resenje-2017

Kombinovani test za učenike osmog razreda u Srbiji održan je danas u svim osnovim školama.

Uputstvo za ocenjivanje testa možete preuzeti OVDE. A nakon 15.00 časova materijal će biti dostupan i na sajtu www.upis.mpn.gov.rs.

Polaganjem kombinovanog testa sa pitanjima iz istorije, biologije, geografije, fizike i hemije završena je mala matura. Preliminarni rezultati završnog ispita biće objavljeni 18., a konačni 23. juna 2017. godine. Popunjavanje i predaja liste želja je 24. i 25. juna u matičnim školama, a upis učenika u prvom upisnom krugu je 04. i 05. jula 2017. godine.
Učenici na završnom ispitu mogu ostvariti ukupno 30 bodova, svaki test nosi po 10 bodova, a uspeh u školi se boduje sa maksimalnih 70 poena.

Broju poena ostvarenih na osnovu uspeha u osnovnoj školi i na završnom ispitu, dodaju se bodovi sa međunarodnih i republičkih takmičenja. Na osnovu ukupnog broja bodova učenici se opredeljuju za željene škole.

Testovi matematika…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top