Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Porodica » Uređenje prostora - naš arhitekta » Sobe za dečake tinejdžere

Sobe za dečake tinejdžere

Tinejdžeri su i uvek su bili pomalo pobunjenici i drugačiji. Pod uticajem su muzike, glumaca i bilo kakve druge poznate ličnosti za koju odluče da je prate i kopiraju njen stil pa čak i neke poglede na svet. Ovo se svakako najpre može primetiti u dizajnu njihove sobe.

Uvek možete reći kakvi su, bilo da su dečaci ili devojčice u pitanju, jednostavnim pogledom u njihovu sobu, jer se oni obično u tom periodu izražavaju na način kako su dekorisali sobu.

Kada želite da kreirate sobu za tinejdžera jedna od stvari jeste da je nikako ne kreirate ni nalik na vašu spavaću sobu. Najbolje je da to ostavite njima, ali postoje i sitnice koje vam mogu pomoći pri ovom poslu.

Oni imaju drugačije shvatanje spavaće sobe od nas, za njih je to nešto više od pukog spavanja, za njih je to sigurna soba, utočište, mesto gde mogu biti ono što jesu.

Evo nekih primera tinejdžerskih soba za dečake. Uvek je dobro imati pred sobom ovakve ideje, jer sa neke slike možemo isloristiti jedan detalj, sa druge drugi, i tako napraviti svoju autentičnu tinejdžersku varijantu sobe, u kojoj je naravno najvažniji tinejdžer, i to šta se njemu dopada. Dečaci su čini se, dosta lakši i jednostavniji po ovom pitanju nego devojčice, tako da će ovo biti prava lepa akcija.

1

2

3

Još lepih ideja …>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top