Naslovna » Aktuelno » TRADICIONALNI PROLEĆNI KONCERT CRVENE JABUKE POD NAZIVOM „TVRĐAVA“ 26. MARTA U KOMBANK DVORANI

TRADICIONALNI PROLEĆNI KONCERT CRVENE JABUKE POD NAZIVOM „TVRĐAVA“ 26. MARTA U KOMBANK DVORANI

TRADICIONALNI PROLEĆNI KONCERT CRVENE JABUKE POD NAZIVOM „TVRĐAVA“ 26. MARTA U KOMBANK DVORANI

NAKON GODINU DANA OD  DVA UZASTOPNA NASTUPA U KOMBANK DVORANI, KULTNI BEND PONOVO PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“  „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa  preko 200 pesama, među kojima je i nekoliko numera sa najaktuelnijeg albuma TVRĐAVA.

Podsetimo, bend je pred oduševljenom publikom prestonice svirao 08. i 09. marta 2021. godine dva uzastopna koncerta, a utisci fanova prepričavaju se do danas, dok članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa  fenomenalnom beogradskom publikom.

Crvena jabuka je nastala 1985. godine čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora koji slušaju sve generacije. Specifičan naziv je grupa dobila po jabuci koju je neko od početne petorke doneo na probu. 

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top