Naslovna » Aktuelno » „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ – POGLEDAJTE NOVI TREJLER I STUPITE U DIMENZIJU ČUDNOVATOG

„DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ – POGLEDAJTE NOVI TREJLER I STUPITE U DIMENZIJU ČUDNOVATOG

„DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ – POGLEDAJTE NOVI TREJLER I STUPITE U DIMENZIJU ČUDNOVATOG

BENEDIKT KAMBERBAČ U ULOZI MARVELOVCA – DOKTORA STREJNDŽA OD 5. MAJA U BIOSKOPIMA

Marvel studio je debitovao sa potpuno novim trejlerom za film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ (Doctor Strange in the Mulitverse of Madness) koji gledaoce vodi kroz  neverovatan vrtlog u multiverzum. Ovo ostvarenje će ljubitelji Marvela i Doktora Strejndža imati prilike da pogledaju na bioskopskom platnu od 5. maja ove godine i uplove u potpuno nepoznat svet razumevanja, moći i psiholoških igara.
 „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, otključava multiverzum i pomera njegove granice dalje nego ikada pre. Putujte u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti multiverzuma da bi se suočio sa misterioznim novim protivnikom.
Pod plaštom doktora Strejndža svoju ulogu je ponovio  Benedikt Kamberbač, pored koga su u multiverzumu ludila i  Čivetel Edžiofor, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Ćočitl Gomez, kao i  Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams.

Film je režirao Sem Rejmi, a producent je Kevin Fajgi.

Trejler
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top