Naslovna » Uncategorized » ZLATNI GLOBUS ZA NAJBOLJI ANIMIRNI FILM DODELJEN SINOĆ DIZNI PIXAR ANIMACIJI “DUŠA”

ZLATNI GLOBUS ZA NAJBOLJI ANIMIRNI FILM DODELJEN SINOĆ DIZNI PIXAR ANIMACIJI “DUŠA”

Sinhronizovana “DUŠA” na velikom platnu od četvrtka, 4. MARTA – KARTE NA BLAGAJNAMA BIOSKOPA!

 

Inspirisana džezom, Dizni Pixar animacija “DUŠA” (Soul) osvojila je sinoć nagradu ZLATNI GLOBUS za najbolji animirani film koja je uručena reditelju Pitu Dokteru, producentkinji Dejni Marej i koreditelju Kempu Paversu. Osim nagrade za najbolji animirani film DUŠA je ovenčana i Zlatnim globusom za najbolju muzičku partituru, a od ČETVRTKA, 4. MARTA publika će moći da pogleda ovo neverovatno ostvarenje na veliko platnu, za čije se prikazivanje KARTE već nalaze na blagajnama bioskopa.

 

Pixar je proširio svoj rekord u osvajanju nagarde ZLATNI GLOBUS u kategoriji animiranih fimova, te je “Duša” deveta po redu pobeda ovog istaknutog studija, imajući time vodeću ulogu u nagarđivanju među eminentnim animiranim studijima.

 

Priča prati učitelja muzike Džoa koji dobija retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu baš u trenutku kada ga jedan nesmotren korak odvodi u neobično okruženje gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese pre nego što se pojave i dođu na Zemlju.

 

U sinhronizaciji animacije učestvovali su domaći glumci među kojima Hadži Nenad Maričić – čiji je dubler u originalnoj verziji američki muzičar i glumac Džejmi Foks – potom Jelena Trkljua, Milena Predić, Jovana Jelovac Cavnić, Boris Pingović i drugi.

 

Jovana Jelovac Cavnić ističe veliko zadovoljstvo što je deo ekipe koja je pozajmila glasove u DIZNI PIXAR ostvarenju “DUŠA” ističući iako ovo nije prvi Diznijev film u kome možemo čuti i njenu interpretaciju, “DUŠU” smatra jednom od najznačajnijih projekata.

 

“Snažan, emotivan, sa životnim lekcijama i porukama, ovaj film će svakog podstaći da se preispita i podseti šta je to smisao života. Ovaj film će nam doneti samospoznaju i pozitivne promene. Po čemu želimo da nas pamte, ko smo mi zapravo, čemu težimo, šta nas to čini živim, samo su neka od pitanja koja se nameću dok pratimo radnju ovog sjajnog animiranog ostvarenja.”

 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top