Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Porodica » Porodični informator » Gradski centar za socijalni rad Beograd

Gradski centar za socijalni rad Beograd

Gradski centar za socijalni rad Beograd

Beograd, Savski venac
Ruska 4
011 2650 093, 011 2650 329, 011 2650 542
www.gcsrbg.org

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je ustanova od poverenja koja pruža pomoć i podršku (pravnu, socijalnu, materijalnu, psihološko-savetodavnu, medijacijsku i psihoterapijsku) porodicama i pojedincima u prevazilaženju i rešavanju problema.

Stručni tim

Svako od nas, u nekom periodu života, može imati potrebu za uslugama centra za socijalni rad. Stručni radnici Centra za socijalni rad – socijalni radnici, psiholozi, pedagozi, pravnici, sociolozi i andragozi  – imaju zakonsku obavezu da izađu u susret građanima kojima je potrebna pomoć i podrška: deci i omladini, osobama sa posebnim potrebama, osobama sa psihološkim problemima, osobama sa problemima u porodičnim odnosima i nasiljem u porodici, osobama koje imaju probleme zbog siromaštva i starim osobama kojima je neophodna pomoć.

Principi rada i institucije sa kojima Centar sarađuje

U rešavanju najrazličitijih životnih problema, naši stručni radnici polaze od neophodnosti poštovanja osnovnih ljudskih prava, kao i specifičnih potreba koje ima svaka porodica i pojedinac. U svom radu, GCSR sarađuje sa drugim državnim institucijama (sudovima, MUP-om, školama, zdravstvenim  ustanovama i dr.), kao i nevladinim i humanitarnim organizacijama.

Ukoliko imate neki problem, obratite se Vašem 
opštinskom centru za socijalni rad , 
po mestu prebivališta koje je upisano u Vašoj ličnoj karti.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top