Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » KEJT BLANŠET U ULOZI MISTERIOZNE PSIHOTERAPEUTKINJE

KEJT BLANŠET U ULOZI MISTERIOZNE PSIHOTERAPEUTKINJE

KEJT BLANŠET U ULOZI MISTERIOZNE PSIHOTERAPEUTKINJE

„ALEJA NOĆNIH MORA“ REDITELJA GILJERMA DEL TORA OD DANAS U BIOSKOPIMA

Majstori obmane ili ljudi koji idu ispred svog vremena – Kejt Blanšet i Bredli Kuper u najnovijem filmu Meksikanca Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley) koji je od danas u bioskopima širom zemlje.
Ambiciozni radnik u cirkusu  ima sposobnost da sa samo par reči izmanipuliše bilo koga. Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.
Cirkuski ansambl tajnovitog sveta Giljerma del Tora čine glumci: Bredli Kuper u ulozi Stentona Karlajla, Kejt Blanšet kao Lilit, Runi Mara u ulozi povučene Moli, Viljem Defo kao cirkuski menadžer, kao i mnoga druga holivudska glumačka imena. O saradnji sa priznatim rediteljem Kejt Blanšet je rekla:

„Već dugo sam želela da radim sa Giljermom, divim mu se i kao filmskom stvaraocu i kao ljudskom biću. Veoma je darovit. Ti svetovi koje on stvara su groteskni, mračni, košmarni, baš kao što sam naslov filma nagoveštava. On zaista pomaže, glumce bukvalno drži za ruku, a potom i publiku, vodeći ih kroz priču“, objašnjava Kejt Blanšet.

Dodaje da joj je rad sa glavnim junakom filma „Aleja noćnih mora“, Bredlijem Kuperom bio fantastičan: „On je veoma investiran u to što radi, između ostalog je i producent na filmu, mislim da je njegova uloga teška za igranje. On je srdačan i harizmatičan u privatnom životu, dok je njgov lik tako zatvoren i bez moralnog kompasa“.

Film „Aleja noćnih mora“ je od danas na velikom platnu domaćih bioskopa.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top